Сборни отбори на български и чуждестранни звезди от близкото минало направиха

...
Сборни отбори на български и чуждестранни звезди от близкото минало направиха
Коментари Харесай

Мачът на надеждата: шоу, усмивки и стара, но златна класа

Сборни тимове на български и задгранични звезди от близкото минало направиха " боево " и зрелищно 3:3 в Мача на вярата, проведен от Стилиян Петров и неговата фондация за битка с рака, на стадион " Васил Левски ".

Около 20 хиляди фенове се стекоха, с цел да видят още веднъж Христо Стоичков, Красимир Балъков, Димитър Бербатов, Стилиян и Мартин Петров, техни съотборници от две генерации на родния футбол, а също по този начин Хенрик Ларсон, Робер Пирес, Рой Кийн, Джо Коул, Луис Гарсия...

Събраните средства ще отидат за онколобните в България. Звездите и феновете оказаха подкрепа на водещия борба с тежко заболяване Петър Хубчев. Всички излязоха с екипи с обръщение към треньора, а в петата минута играта прикъсна и един от Четвъртите в света бе приветстван.

Имаше и шоупрограма. В 19-ата минута (за номера на Стилиян) играта бе прекратена, а Любо Киров, Владимир Ампов-Графа и Орлин Павлов извършиха шлагера си " Заедно ". Малко преди края някогашният халф бе сменен от Илиан Илиев, а тогава бе изпълен футболният химн You`ll never walk alone - химн на " Ливърпул " и на " Селтик ", в който минаха най-хубавите години във футбола на Петров.

Димитър Бербатов откри в 4-ата минута, а знатните посетители направиха цялостен поврат с попадения на Робер Пирес в 19-ата и Хенрик Ларсон в 30-ата. Малко по-късно Георги Пеев ефектно въстанови равенството. Мартин Петров заби характерен за него гол в 51-ата, а в 73-тата Джо Коул - като в най-хубавите си времена, технично фиксира 3:3.

За отбелязване е, че в шоуто имаше настоящ футболист - Ашли Коул, който облича екипа на " Евертън ", а в предишното защитаваше цветовете на " Астън Вила ", " Манчестър Юнайтед " и Англия.

Очаквайте фотоси.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР